Machines van de toekomst

Emissieloos Heien en Hijsen

Tijd voor verandering

Er zijn momenteel 29 gemeenten in Nederland die de ambitie tot invoering óf een besluit tot invoering van zero-emissiezones hebben genomen.

Ook in stedelijk gebied kunnen we u dus met onze hybride en elektrische machines van dienst zijn! De bouwsector moet zich aanpassen aan het nieuwe stikstofbeleid. Hoe fijn is het dan, als je aan het begin van een nieuw bouwproject al op je stikstofnorm kunt besparen door het heiwerk emissieloos uit te voeren?! Verderop in het bouwproject zijn onze hybride torenkranen emissieloos inzetbaar, op deze manier bieden we u dé oplossing om emissieloos uw opdracht uit te voeren. 

Vorige slide
Volgende slide

Junttan PMX2e

Spierings City Boy

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Liebherr LR1160.1 Unplugged

Lebotec-65CD

Vorige slide
Volgende slide

Het proces

Project plan
Uitvoering

Onze elektrische machines

Inmiddels ook een elektrische rupsdumper en palenknijper in ons assortiment, zodat het mini-heiwerk volledig emissieloos uitgevoerd kan worden.

Wat onze partners zeggen

Vertrouwd familiebedrijf wat staat voor hun klant en hun personeel. Al bijna 25 jaar onze vaste uitvalsbasis voor hijswerkzaamheden.
Boer Meerkerk is een fijne partij om mee samen te werken. Vriendelijke en kundige machinisten en qua planning wordt er met ons meegedacht en meegewerkt.
Prachtig materieel, netjes onderhouden en up to date. Hard werkende mensen en geen van 7 tot 4 mentaliteit. Niet zeuren maar gaan.

Contact

Meer weten?
Neem contact op via:

Contact

Meer weten?
Neem contact op via: