Heiwerkzaamheden

RUIM 25 HEIMACHINES IN ONS ASSORTIMENT

Boer B.V. biedt al meer dan dertig jaar de mogelijkheid om heiwerkzaamheden uit te voeren. We bieden ruim 30 heimachines aan, met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. Voor elke klus heeft Boer B.V. wel een gepaste machine die de klus kan uitvoeren.

Met een vloot van 20 hydraulische heimachines voorzien van moderne technieken zoals een pull down systeem en geluidsadapters, kunnen wij het heiwerk van prefab betonpalen 18×18 t/m 50×50 met een maximale lengte van 28 (afhankelijk van het gewicht van de palen) verzorgen.

Tevens biedt Boer B.V. de EKAL-methode aan, toepasbaar op elke prefab heimachine, voor het onafhankelijk heitoezicht op afstand en het elektronisch kalenderen.

Boer B.V. is vooruitstrevend en duurzaam, zo zijn vanaf 2022 bijna alle machines voorzien van een schone motor, en voldoen deze aan de strengste emissienormen.

 

Binnen de heiwerkzaamheden bieden wij ook 14 mini-heistellingen aan, die stalenbuispalen en houten schakelpalen heien.  De stalenbuispalen kunnen wij heien in elke gewenste lengte, met een diameter van Ø168 t/m Ø508. ook hebben we de mogelijkheid om volledig trillings-vrij stalen buispalen te schroeven/boren met diameter ø168 en ø219

De ministellingen zijn in staat om inpandig te heien, en de helft van onze ministellingen kan zelfs elektrisch heien. Uiteraard worden de heimachines in alle gevallen verhuurd met een gecertificeerde machinist.

 

Als u nog vragen heeft over de heiwerkzaamheden die wij verrichten kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij willen graag uw vragen beantwoorden.