Boer BV | Heiwerkzaamheden
Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen, hijswerkzaamheden en hoogwerkers.
heiwerken, heibedrijf, kranen, kraanverhuur, autolaadkranen, heiwerkzaamheden, hijswerk, hijswerkzaamheden, hoogwerkers, hoogwerkerverhuur, verhuur, boer, boerbv, boer bv, meerkerk, junttan, liebherr, spierings, multitel, rambo, vermeer
15968
page-template-default,page,page-id-15968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Heiwerkzaamheden

RUIM 25 HEIMACHINES IN ONS ASSORTIMENT

Boer B.V. biedt al meer dan dertig jaar de mogelijkheid om heiwerkzaamheden uit te voeren. We bieden ruim 25 heimachines aan, met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. Voor elke klus heeft Boer B.V. wel een gepaste machine die de klus kan uitvoeren.

Bij Boer B.V. maken we gebruik van de EKAL-methode. Deze methode zorgt voor onafhankelijk heitoezicht op afstand en elektronisch kalenderen. Deze methode is beschikbaar voor elke prefab heimachine. Voor het heien van betonpalen hebben wij palen van 18×18 tot en met 50×50, met een paallengte van maximaal 28 meter, afhankelijk van het gewicht van de palen.

 

Boer B.V. maakt ook gebruik van de nieuwe Shark heihamers, die ervoor zorgen dat het geluidsniveau daalt tijdens het heien. Binnen de heiwerkzaamheden bieden wij ook mini-heistellingen aan, die stalenbuispalen en houten schakelpalen heien.  De stalenbuispalen kunnen wij heien in elke gewenste lengte, met een diameter van Ø168 t/m Ø456. De ministellingen zijn in staat om inpandig te heien, en de helft van onze ministellingen kan zelfs elektrisch heien. Uiteraard worden de heimachines in alle gevallen verhuurd met een gecertificeerde machinist. Als u nog vragen heeft over de heiwerkzaamheden die wij verrichten kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij willen graag uw vragen beantwoorden.